GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σπηλιωτόπουλος για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Αρης Σπηλιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά από τη σ...


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Αρης Σπηλιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά από τη συνάντηση του με εργαζόμενους στην καθαριότητα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα πρέπει να εξαιρεθούν και να μπορούν να αμείβονται για εργασία τεσσάρων Κυριακών και όχι δυο, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν μια δουλειά που τους αξίζει και ο σεβασμός μας αλλά και η δίκαιη και ορθή ανταμοιβή τους.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε τόσο το δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας, όσο και την προσπάθεια για μια καθαρή πόλη. Αυτή την άποψη μετέφερα στον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί θετικά ώστε η πρόταση μας να γίνει νόμος του κράτους».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση