GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Με το πολυνομοσχέδιο καλύφθηκαν όλα τα προαπαιτούμενα

Με το πολυνομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή καλύφθηκαν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 6,3 δισ. ευρώ, τ...



Με το πολυνομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή καλύφθηκαν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 6,3 δισ. ευρώ, τόνισε μετά το πέρας του Ecofin ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αναγνώρισε εκ νέου την ελληνική πρόοδο τονίζοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο και γίνονται βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Ο κ. Σόιμπλε πρόσθεσε ότι όπως ενημερώθηκε από την Τρόικα, η Ελλάδα επιστρέφει φέτος στην ανάπτυξη με ρυθμούς 0,6%, ενώ το 2015 με 2,9%.

Τέλος, ανέφερε πως χθες συμφώνησε με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδακη οτι το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο πρέπει να δρομολογηθεί πολύ γρήγορα. «Δε θα πω συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλα θα μπορούσε να είναι ακόμη και εντός του τρέχοντος μηνός» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση