GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάνταλος σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου (σ.σ: που βρίσκονται στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα) θα... «σφυρίξει» ο Σταύρος Μά...



Τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου (σ.σ: που βρίσκονται στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα) θα... «σφυρίξει» ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας, με βοηθούς τους Χρήστο Μαγιάνη (Αρτάς) και Γιώργο Γεωργιάδη (Κοζάνη). Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο της Αθήνας θα είναι στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, έχοντας μαζί του, τους Στυλιανό Τσολάκη (Αθήνας) και Αθανάσιο Θανασακούδη (Μακεδονίας).

Στο Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία και βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλίειας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

Σε άλλα νέα, βγήκε από το «ψυγείο» ο Αναστάσιος Κάκος ύστερα τέσσερις αγωνιστικές, καθώς για τελευταία φορά είχε διαιτητεύσει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 28η αγωνιστική.


Κυριακή (6/4, 19:00)

Καλλονή-Πανθρακικός (Κάκος)
Απόλλων-Εργοτέλης (Παππάς)
Αστ. Τρίπολης-Άρης (Κουτσιαύτης)
Βέροια-Πανιώνιος (Ιωαννίδης)
ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη (Δασκαλόπουλος)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Μάνταλος)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (Μαντάκης)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (Παπαπέτρου)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (Αρετόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση