GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμμορία οκτώ ληστών είχε ρημάξει σπίτια στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης, δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και αποθήκες, καθώς και δύο περι...


Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης, δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και αποθήκες, καθώς και δύο περιπτώσεις ζωοκλοπών, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται οκτώ Βούλγαροι, οι έξι από τους οποίους είχαν ταυτοποιηθεί ως μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την Ασφάλεια Τρίπολης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και ζωοκλοπών.
Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε η εμπλοκή ακόμα δύο Βουλγάρων, οι οποίοι μαζί με τα ήδη ταυτοποιημένα μέλη, σε διαφορετικές συνθέσεις, από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας ακόμα δέκα κλοπές σε σπίτια και αποθήκες, απ‘ όπου είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και διάφορα αντικείμενα καθώς και σε δύο περιπτώσεις οικόσιτα ζώα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 56.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση