GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η πολιτική ευθιξία στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση»

Την υπόθεση Μπαλτάκου σχολίασε, από τη Θράκη όπου βρίσκεται, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. «Όταν ανακαλύφθηκε ...


Την υπόθεση Μπαλτάκου σχολίασε, από τη Θράκη όπου βρίσκεται, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
«Όταν ανακαλύφθηκε ότι ο ιδιαίτερος γραμματέας του τότε καγκελαρίου της Δυτικής Γερμανίας Βίλλυ Μπραντ συνομιλούσε με την Στάζι, παραιτήθηκε ο ίδιος ο Βίλλυ Μπραντ.
Τώρα που ανακαλύφθηκε ότι το απόλυτο δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνομιλεί με τη Χρυσή Αυγή παραιτήθηκε μόνο ο Τάκης Μπαλτάκος.
Η πολιτική ευθιξία στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο», ανέφερε ο κ. Κουίκ.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Σοκ με τις φορολογικές δηλώσεις. Με την κατάργηση του αφορολογήτου και των φοροαπαλλαγών, οι φόροι εκτοξεύονται σε όλες τις οικογένειες. Ακόμα και άνεργοι και φοιτητές θεωρούνται ... εισοδηματίες με τα τεκμήρια Στουρνάρα- Βενιζέλου και πληρώνουν φόρους, ενώ οι οικογένειές τους χάνουν τα επιδόματα για παιδιά. Ακόμα και οι τόκοι καταθέσεων φορολογούνται διπλά. Και δεν έχουμε δει ακόμα το νέο φόρο ακινήτων που θα έχει και οικόπεδα- αγροτεμάχια. Όσοι έχουν πάει στο λογιστή τους κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

    Γι' αυτό η απάντηση πρέπει να είναι ηχηρή στις κάλπες. Η αποχή,το λευκό ή το άκυρο τους βοηθά να συνεχίσουν τη φορομπηχτική πολιτική τους. Κάθε ψήφος σε υποψηφίους της ΝΔ και του Πασοκ ( Ελιάς ) σημαίνει ότι οι φόροι θα συνεχιστούν και η φοροληστεία θα συνεχιστεί, σε εισοδήματα, ακίνητα και καταθέσεις.

    Οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνάνε από ΝΔ και Ελιά έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο με τα διάφορα γεγονότα μέσα στη Βουλή ( ύβρεις Βενιζέλου και ψήφιση πολυνομοσχεδίου 800 σελίδων )και εκτός Βουλής. Αυτοί είναι που μας έφεραν σε αυτό το χάλι από το 1981 και μας φτωχοποίησαν. Τώρα ψάχνουν δεκανίκια, εξαγοράζοντας ψήφους με ψίχουλα του δήθεν πλεονάσματος, με κόμματα- δεκανίκια ( Ποτάμι, Δημαρ, Λαος ). Αυτή τη φορά δεν θα ξεγελαστούμε. Αρκετά μας κοροίδεψαν και μας εξαπάτησαν. Μαύρο σε ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ, Λάος και στους υποψηφίους τους σε δημοτικές και περιφερειακές. Ας γκρεμίσουμε το κομματικό κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες, που στηρίζει τα παρασιτικά κόμματα της χρεοκοπίας και του μνημονίου. Έχουν "ξεσκιστεί" με έργα τους τελευταίους μήνες, για να ξεγελάσουν τους πολίτες να τους ψηφίσουν. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ψηφίστε ανεξάρτητους υποψήφιους ( και όχι ψευτοανεξάρτητους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ )ή άλλων κομμάτων. Στείλτε ηχηρό μήνυμα ότι δεν αντέχουμε άλλους φόρους και άλλη υποβάθμιση στις παροχές του κράτους ! Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση