GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Γιατί έχει καναρίνι στο κεφάλι της η Μοσχούλα; Ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε τα μυστικά για το Κάτω Παρτάλι...

Ένα από τα βασικότερα μυστικά στο «Κάτω Παρτάλι» αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας για την τηλεοπτική του σύζυγο, Βίκυ Σταυρο...



Ένα από τα βασικότερα μυστικά στο «Κάτω Παρτάλι» αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας για την τηλεοπτική του σύζυγο, Βίκυ Σταυροπούλου, που υποδύεται την Μοσχούλα!

«Υπάρχει ένα ερώτημα γιατί δε μιλάει χωριάτικα η Μοσχούλα. Μα, πολύ απλά, γιατί η Μοσχούλα δεν είναι από αυτό το χωριό, είναι από αλλού, από άλλο τόπο! Δεν είναι απαραίτητο να είναι από χωριό», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη», προσθέτοντας πως εκείνη και ο Διαμαντής «δεν είναι δύο άνθρωποι που γνωριστήκαν, ερωτευτήκαν, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια».

Όσο για το κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι της Μοσχούλας; Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς, κρύβει κάποια δύναμη, που θα αποκαλυφθεί στο μέλλον!

«Κάποια ίντριγκα υπάρχει πίσω από όλα αυτά και δεν είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Το Παρτάλι είναι ένα περίεργο χωριό, δεν είναι ένα χωριό νορμάλ, κάτι κρύβει από κάτω... Κρύβει πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν να κάνουν όχι με μία καθημερινότητα η οποία είναι προσιτή, αλλά ίσως σχετικά απρόσιτη», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση