GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τον γιο του Μπαλτάκου να επιτίθεται σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής...

Σκηνές που δεν συνάδουν προς τους κοινοβουλευτικούς κανόνες συμπεριφοράς εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα  στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον γ...

Σκηνές που δεν συνάδουν προς τους κοινοβουλευτικούς κανόνες συμπεριφοράς εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα  στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον γιο του γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.
Σύμφωνα με τα "Νέα", ενδεικτικό του κλίματος που έχει προκληθεί από τη δημοσιοποίηση από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη της επίμαχης βιντεοσκοπημένης συνομιλίας που εκθέτει τον Τάκη Μπαλτάκο, ο γιος του τελευταίου που υπηρετεί στα ΟΥΚ, εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή βρίζοντας και απειλώντας.
Όπως αναφέρουν κοινοβουλευτικοί συντάκτες, ο υιός Μπαλτάκος φέρεται να χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά ο υιός Μπαλτάκος κλότσησε και τον βουλευτή της ΧΑ, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και του πατέρα του.
Ο υιός Μπαλτάκου τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Λιμενικό.
Αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο μεταξύ του γιου του Τάκη Μπαλτάκου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για το πρωτοφανές επεισόδιο και για σκηνές φαρ-ουεστ που δεν τις βλέπουμε "ούτε στις χειρότερες στιγμές του χουλιγκανισμού στα γήπεδα". Σημείωσε μάλιστα ότι παρότι δεν είδε την έναρξη του επεισοδίου είναι έτοιμος να συνδράμει στην έρευνα της υπόθεσης.
Πηγή: Τα Νέα
Πηγή βίντεο: Παραπολιτικά

3 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΧΑΝΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ
    ΙΔΡΩΝΕΙ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "δικαστικοί λειτουργοί" που πήραν εντολές από την κυβέρνηση (το λέει ο Γραμματέας της κυβέρνησης) δεν έχουν ακόμη συλληφθεί;

    Πόσο ξεφτιλισμένη είναι η "δικαιοσύνη" στο Ελλαδιστάν;...OΥΣΤ ΕΠΊΟΡΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλισμένοι γαμώ τη Βουλή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση