GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θριάμβευσε και πάλι η ανθρωπιά...

Ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλε η τρίτη στη σειρά συντονισμένη πρωτοβουλία του δήμ...



Ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλε η τρίτη στη σειρά συντονισμένη πρωτοβουλία του δήμου Νεάπολης-Συκεών και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ως σκοπό είχε τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συσσιτίου του δήμου.

Από το μεσημέρι έως τις πρώτες απογευματινές ώρες η πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της ανθρωπιάς και της αγάπης προς το συνάνθρωπό μας που βιώνει συνθήκες φτώχειας και δίνει τη μάχη της επιβίωσης μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης και ανέχειας. Εκεί, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κοινό προσκλητήριο του δήμου και της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και κατέθεταν τη δική τους συνδρομή σε τρόφιμα και άλλα είδη καθημερινής χρήσης.

Αυτή τη φορά το σάλπισμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δόθηκε από τους αστέρες της ομάδας Μασιέλ Λίνο και Γιάννη Σκόνδρα, οι οποίοι χάθηκαν στις αγκαλιές των μικρών θαυμαστών τους, με τους οποίους φωτογραφίζονταν και δεν προλάβαιναν να υπογράφουν αυτόγραφα. Εκεί βρέθηκε από το πρωί και η κινητή μπουτίκ της ομάδας που πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλους σημαίες της ομάδας, με τον «ασπρόμαυρο» ξυλοπόδαρο να παρασέρνει τους λιλιπούτειους φιλάθλους σε εκδηλώσεις χαράς και κεφιού. Παραδίπλα υπήρχε και πανό πάνω στο οποίοι μικροί και μεγάλοι ζωγράφιζαν ή αποτύπωναν το σύνθημά τους, με τα μικρότερα παιδιά να αποκαλύπτουν τα... μπράτσα τους στα στελέχη της αποστολής για ένα «τατουάζ» με το έμβλημα του ΠΑΟΚ.

«Η σημερινή κίνηση είναι η τρίτη που αναπτύσσουμε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και των δράσεων του δήμου μας, που στον πυρήνα τους βρίσκεται η στήριξη χιλιάδων συμπολιτών που υποστηρίζονται μέσα με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο. Την πρώτη φορά ήταν η εκστρατεία για την προώθηση της αξίας της εθελοντικής προσφοράς αίματος, με παρόντες τους αγαπημένους αστέρες Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανο Αθανασιάδη. Ακολούθησε η συγκέντρωση τροφίμων έξω από το γήπεδο της Τούμπας, και σήμερα ο Λίνο και ο Γιάννης είναι εδώ μαζί μας για να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες τόσο στους παίκτες όσο και στην ΠΑΕ που με ευαισθησία στηρίζει κι αναδεικνύει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, περιστοιχισμένος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και «περικυκλωμένος» από τους δεκάδες μικρούς φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Παράλληλες δράσεις...

Την ίδια ώρα και λίγα μέτρα πιο βόρεια, και συγκεκριμένα στην περιοχή Στρεμπενιώτη, βρισκόταν σε εξέλιξη η διάθεση των προϊόντων στους καταναλωτές στο πλαίσιο του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες», που για πέμπτη φορά διοργάνωσε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Πολλοί συμπολίτες μας κατά την επιστροφή τους έκαναν ... στάση στο Ρολόι αφήνοντας τη δική τους προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο μάλιστα ενισχύθηκε και από τις προσφορές των παραγωγών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο εντάσσεται στις Κοινωνικές Δομές Καταπολέμησης της Φτώχειας (Κοινωνικό Εστιατόριο-Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικοί Λαχανόκηποι, Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης), που λειτουργεί ο δήμος σε συνεργασία με το Κέντρο «Εργάνη», και μέσω αυτών εξασφαλίζεται η καθημερινή και συστηματική υποστήριξη τουλάχιστον 1.400 ατόμων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Κάτι ανάλογο με το σημερινό έγινε και στις 8 του περασμένου Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξήχθη στην Τούμπα, με τη συγκέντρωση 1,5 τόνου τροφίμων από τους φιλάθλους στο ειδικό υπαίθριο περίπτερο που είχε στηθεί έξω από τη Θύρα 1, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κληρώσει και 10 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (22/12/2013).

Επίσης, μόλις την περασμένη Κυριακή 6 Απριλίου, η ΠΑΕ διέθεσε 150 εισιτήρια σε ηλικιωμένους-μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος!

1 σχόλιο

  1. ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΕΡΚΕΛ ( ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ), ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε9 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΟΟΥ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ "ΠΕΤΥΧΑΝ" . ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ; 5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ; ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΑΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΠΗ, ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ, ΜΗ ΡΙΞΕΙΣ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ, ΕΛΙΑ,ΠΟΤΑΜΙ,ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΚΑΝΤΟΥΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΧΙΤ ΠΟΛΛ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση