GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Σκυλάκι του καναπέ ο Τσίπρας

Οξύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας... Μεταξύ άλλων, ο γγ του ΚΚΕ μίλησε στην «Καθ...



Οξύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας...

Μεταξύ άλλων, ο γγ του ΚΚΕ μίλησε στην «Καθημερινή» και για την έξοδο στις αγορές, την οποία χαρακτηρίζει ως δείγμα ανάκαμψης, αλλά, όπως λέει, ο λαός δε θα βγει ωφελημένος από αυτή.

Ο κ. Κουτσούμπας απορρίπτει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «σκυλάκι του καναπέ» έναντι των εταίρων.

Και συνεχίζει σε άλλο σημείο: «Αν ρωτήσετε αυθόρμητα ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, τι θα βάζανε ως ετικέτα στον όρο "πολιτικός καιροσκοπισμός", σίγουρα θα έβαζαν τη φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Καιροσκοπισμός είναι να λες δε θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικα και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις «λιοντάρι» στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι «σκυλάκι του καναπέ». Και πολλά άλλα ακόμη…».

«Το βράδυ των εκλογών ούτε η κυβέρνηση θα πρέπει να πανηγυρίζει ότι πήρε ανοχή ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πήρε έγκριση για να καλλιεργεί αυταπάτες», σημειώνει ο κ. Κουτσούμπας.

Όσον αφορά στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, ο γγ του ΚΚΕ αναφέρει σκωπτικά ότι θα μπορούσε να ονομάζεται «όπου φυσάει ο άνεμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση