GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στουρνάρας... "πότισε" τους Ευρωπαίους με τσίπουρο

Ένα ιδιαίτερο δώρο περίμενε τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών που βρίσκονται στην Αθήνα για τις... συνεδριάσεις Eurogroup και Ecofin ...

Ένα ιδιαίτερο δώρο περίμενε τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών που βρίσκονται στην Αθήνα για τις... συνεδριάσεις Eurogroup και Ecofin στη διάρκεια του δείπνου στο Μουσείο της Ακρόπολης.


Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ο κ. Στουρνάρας είχε μεριμνήσει ώστε να μάθουν όλοι τι εστί τσίπουρο. Εν ολίγοις, σε κάθε τραπέζι, μπροστά από κάθε υπουργό υπήρχε και ένα μπουκάλι τσίπουρο (και χωρίς και με γλυκάνισο) και μία παγοθήκη.

Το μπουκάλι συνοδευόταν και από ένα φυλλάδιο, γραμμένο στη γλώσσα του κάθε υπουργού Οικονομικών, στο οποίο γράφονταν χρήσιμες πληροφορίες για το εν λόγω ποτό καθώς και γιατί πρέπει ως ελληνικό προϊόν να φορολογείται όπως το... ούζο και όχι όπως το ουίσκι.

Οσον αφορά το μενού της βραδιάς, αυτό είχε για πρώτο πιάτο φάβα Σαντορίνης, μελιτζανοσαλάτα, τυροπιτάκια, ντολμαδάκια και κρητική σαλάτα με ντοματίνια. Το κυρίως πιάτο ήταν σφυρίδα με σοσ λεμονιού και το επιδόρπιο ήταν γλυκό μαστίχα. Εκτός από το τσίπουρο, υπήρχε και άφθονο κρασί το οποίο ήταν Σεμέλη, μοσχοφίλερο και αγιωργίτικο.

2 σχόλια

  1. Στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την βουλή την Κυριακή 30-3-2014 , περάστηκε η απαίτηση της τρόικας για αναλογιστικό έλεγχο όλων των συνταξιοδοτικών ταμείων από το 2000 έως σήμερα .
    Αυτό σημαίνει ότι από το 2015 θα ισχύσει η Εθνική σύνταξη των 360 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο όνομα του Ελληνικού ΛΆΟΥ θα πρέπει να αρχίσει η ανυπακοή ΑΚΟΜΑ και μετά τα όπλα /// ΝΆΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΆΝΟΙΞΗ να χτυπηθούν ΜΈΧΡΙ ΘΑΝΆΤΟΥ και οι δημοσιογράφοι προπαγανδηστες...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ πασοκους τύπου Βενιζέλου..ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση