GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν δυο άτομα για μη έκδοση αποδείξεων σε κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο

Στη σύλληψη ενός 38χρονου Αλβανού και ενός 49χρονου Έλληνα, για μη έκδοση αποδείξεων σε κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο, προχώρησ...



Στη σύλληψη ενός 38χρονου Αλβανού και ενός 49χρονου Έλληνα, για μη έκδοση αποδείξεων σε κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο, προχώρησαν άνδρες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας. Πρόκειται για τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το κέντρο διασκέδασης και τον προσωρινά υπεύθυνο του κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε χθες πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένο φορολογικό έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, που δραστηριοποιούνται οι δύο εμπλεκόμενοι, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν και δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.400 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) καθώς και άλλων διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Κυριακή στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση