GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η μεγάλη "μάχη" της Τσέλσι κόντρα στην Ατλέτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε από χθες στον τελικό του φετινού Champions League και μένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της. Η Τσέλ...




Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε από χθες στον τελικό του φετινού Champions League και μένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της. Η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, ΔΤ) σε ένα ημιτελικό που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για το τελευταίο ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για τη φετινή σεζόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να γράψει ιστορία αφού με πιθανή πρόκριση θα γίνει ο πρώτος προπονητής που φτάνει σε τελικό με τρίτη διαφορετική ομάδα. Ήδη τα έχει καταφέρει με την Πόρτο και την Ίντερ! Ο «Special One» δεν υπολογίζει στον τραυματία Τσεχ, τους τιμωρημένους Λάμπαρντ και Μίκελ, όπως και τους Μάτιτς και Σαλάχ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η Ατλέτικο μετά το 0-0 στο πρώτο ματς ξέρει ότι αν σκοράρει θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, αφού με δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια το πρωτάθλημα θα πάει στο «Βιθέντε Καλντερόν»! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του αρχηγού Γκάμπι ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση