GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινητικό «αντίο» στον Τομπίδη

Με το δικό τους τρόπο είπαν «αντίο» στον αδικοχαμένο Ντίλαν Τομπίδη παίκτες και φίλοι της Γουέστ Χαμ. Ο Ελληνοαυστραλός άφησε τη Μεγ...


Με το δικό τους τρόπο είπαν «αντίο» στον αδικοχαμένο Ντίλαν Τομπίδη παίκτες και φίλοι της Γουέστ Χαμ. Ο Ελληνοαυστραλός άφησε τη Μεγάλη Παρασκευή την τελευταία του πνοή χτυπημένος από καρκίνο και από νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο προαύλιος χώρος του «Άπτον Παρκ» μετατράπηκε σε σημείο όπου οι οπαδοί μπορούσαν να εκφράσουν τη λύπη τους αφήνοντας ένα λουλούδι στη μνήμη του.
Πριν αρχίσει το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, τη στιγμή που στα μάτριξ του γηπέδου εμφανιζόταν φωτογραφίες του Τομπίδη, ενώ από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας έγινε γνωστό πως αποσύρεται η φανέλα με το «38» την οποία φορούσε ο ομογενής ποδοσφαιριστής κατά το πέρασμά του.
Μάλιστα, ο πατέρας και ο αδελφός του που ήταν παρόντες στην τελετή, τη σήκωσαν εμφανώς συγκινημένοι στον ουρανό, καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση