GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μπέγκιτς

Παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν, ο Μίρζα Μπέγκιτς. Η Γκραν Κανάρια επιχείρησε να αποκτήσει τον...



Παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν, ο Μίρζα Μπέγκιτς.
Η Γκραν Κανάρια επιχείρησε να αποκτήσει τον Σλοβένο σέντερ για να καλύψει το κενό του Τσάβι Ρέι, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς αποθαρρύνθηκε από τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ο 28χρονος άσος έχει απολαβές που πλησιάζουν τις 700.000 ευρώ ετησίως (σ.σ: ο Ολυμπιακός έχει οψιόν να λύσει την συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν και να μην τον κρατήσει για δεύτερο χρόνο) και ο ισπανικός σύλλογος αδυνατεί να του καταβάλει ένα ευσεβές ποσό για να αγωνιστεί ουσιαστικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον Μπέγκιτς είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν νωρίτερα μέσα στη σεζόν η Βαλένθια και η Κανάριας, με αντίστοιχα αποτελέσματα.

2 σχόλια

  1. Αυτά τα ποσοστά που γράφει το κουρδιστό πορτοκάλι είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα. Η διαφορά είναι για το φούσκα- Ποτάμι που θα ξεφουσκώνει όταν ο κόσμος καταλάβει ότι είναι κόμμα- δεκανίκι για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η Χρυσή Αυγή ( Εθνική Αυγή στις περιφέρειες ) και οι ΑΝΕΛ θα ανεβαίνουν συνεχώς, λόγω των φόρων σε εισοδήματα και ακίνητα ( με τις εκκαθαρίσεις των λογιστών ο κόσμος παθαίνει πλάκα, χώρια τα ληξιπρόθεσμα χρέη που αυξάνουν, ενώ ακόμα πιο χαμηλά θα είναι η Δημάρ και η Δράση. Η ΝΔ πλησιάζει το ψυχολογικό όριο του 10%, η Ελιά θα μειώνεται κι άλλο όσο πάμε στις εκλογές, γιατί η οργή του κόσμου για την φορολογία και τις επικείμενες ( μετά τις εκλογές ) μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και όλο τον πανικό στην αγορά, στη παιδεία και στην υγεία.


    Όσο αφορά τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων εάν γινόταν σήμερα εθνικές εκλογές, αυτά διαμορφώνονται ως εξής (σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που σου κρύβουν ωσάν να είναι το Ιερό Δισκοπότηρο):

    -ΣΥΡΙΖΑ 32%

    -ΝΔ 13%

    -Το Ποτάμι 12%

    -Χρυσή Αυγή 10%

    -ΚΚΕ 8,5%

    -ΕΛΙΑ 5,5%

    -ΑΝ.ΕΛ 5%

    -ΔΗΜΑΡ 2.8%

    -ΔΡΑΣΗ 3,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.olympiacos.org/article/36419/ta-eisitiria-me-ton-apollona

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση