GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο»

Η κόπωση είναι δεδομένη. Όμως τέτοια ώρα είναι το τελευταίο που απασχολεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όλοι ζουν κι αναπνέουν για ...


Η κόπωση είναι δεδομένη. Όμως τέτοια ώρα είναι το τελευταίο που απασχολεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όλοι ζουν κι αναπνέουν για το 2-2 στη σειρά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ (19:30). Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με πολλή ανάλυση και τακτική εν όψει του τέταρτου αγώνα της σειράς. Κι όπως συνέβη πριν το τρίτο ματς, η ομάδα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, για να μείνει απόλυτα προσηλωμένη στην αποστολή της.
Ο Μάικ Μπατίστ, που έχει πλούσια εμπειρία από τόσο σημαντικά ματς, έδωσε το σύνθημα. «Είμαστε έτοιμοι, το δείξαμε και στο τρίτο παιχνίδι πως είμαστε έτοιμοι. Αποφύγαμε τη ‘σκούπα’, που ήταν ένας από τους στόχους μας μετά τις δύο ήττες μας στη Ρωσία. Στόχος είναι να ισοφαρίσουμε και να επιστρέψουμε στη Μόσχα», τόνισε.
«Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο. Πάντα τρεφόμαστε από τον κόσμο και μας δίνει ενέργεια. Αυτό συνέβη και τη Δευτέρα και ελπίζω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και ακόμη καλύτερη την Τετάρτη», πρόσθεσε.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι πλέον ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία της Ευρωλίγκας. «Είναι ο καλύτερος. Με έχει βοηθήσει πολύ κι εμένα με τις πάσες του. Όλοι οι συμπαίκτες του λένε πως είναι ξεχωριστό να αγωνίζεσαι δίπλα του, γιατί πάντα θυσιάζεται για το καλό της ομάδας», ανέφερε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση