GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντάνιελ Στάριτζ θέλει πρωτάθλημα για τον Τζέραρντ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ τόνισε ότι αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, θα το αφιερώσει στον... Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος...

Ο Ντάνιελ Στάριτζ τόνισε ότι αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, θα το αφιερώσει στον... Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έχει προσφέρει από το Δεκέμβριο του 1998 μέχρι και σήμερα, τα πάντα για τους «ρεντς». 

«Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος παίκτης στην Λίβερπουλ για να σηκώσει το τρόπαιο. Αν το κερδίσουμε ο Στίβεν το αξίζει. Θα έπρεπε να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ για όλα όσα έχει κάνει στον σύλλογο. Κάθε παίκτης στην ομάδα θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει ώστε να πετύχει τον στόχο του. 

Είναι απίστευτος, ένα πραγματικός ηγέτης. Ζει για την Λίβερπουλ, είναι στην ομάδα όλη την διάρκεια της καριέρας του και είναι μεγάλη απόλαυση να παίζεις μαζί του. Ο Τζέραρντ είναι ένας θρύλος όχι μόνο για την Λίβερπουλ αλλά και για ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο. Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους μέσους στο ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Λίβερπουλ», είπε ο Στάριτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση