GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι με όρους τέσσερις σωφρονιστικοί για τον θάνατο του Καρέλι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας που είχαν κληθεί να απολογηθ...


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας που είχαν κληθεί να απολογηθούν τη Δευτέρα, ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για την υπόθεση του θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους τέσσερις -από τους συνολικά 15 κατηγορούμενους για την υπόθεση δεσμοφύλακες- αφορούν την απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα και την αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά τον μήνα.
Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, απολογούνται άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες, για την υπόθεση του θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη, προφυλακίστηκαν έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, επίσης με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση