GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιπέτεια για δυο παιδιά στην Αλεξανδρούπολη

Η βόλτα στους βράχους που υπάρχουν στο δυτικό λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης μετατράπηκε σε περιπέτεια για δύο ανήλ...


Η βόλτα στους βράχους που υπάρχουν στο δυτικό λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης μετατράπηκε σε περιπέτεια για δύο ανήλικα παιδιά, που τα έπιασε το σκοτάδι και δεν έβρισκαν τρόπο να επιστρέψουν στο σημείο από το οποίο είχαν ξεκινήσει!
Αν και εγκλωβισμένα ανάμεσα σε βράχια και θάλασσα, οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 13 και 14 χρόνων δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Ειδοποίησαν με το κινητό τους τηλέφωνο τους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως το Λιμεναρχείο που ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης με πεζοπόρο τμήμα και σκάφος του Λιμενικού.
Το πλωτό ανέλαβε να φωτίσει με τους προβολείς του την περιοχή, ώστε να βλέπουν καθαρά τα κενά ανάμεσα στα βράχια οι άνδρες που πλησίασαν από ξηράς τα δυο παιδάκια. Τελικά, κατάφεραν να τα απεγκλωβίσουν βάζοντας τέλος στη μικρή περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη. Οι μικροί εξερευνητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν προληπτικά σε εξετάσεις και επέστρεψαν στα σπίτια τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση