GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελευσίνα: Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελευσίνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας άνδρας, 30 ετών, ο οποίος... τις ...



Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελευσίνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας άνδρας, 30 ετών, ο οποίος... τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας είχε αφαιρέσει μία μοτοσικλέτα και ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας Έλληνα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις την κλεμμένη μοτοσικλέτα στην αυλή του σπιτιού του 30χρονου. Μετά την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Ελευσίνας στην οικία του νεαρού βρέθηκε και κατασχέθηκε και το κλεμμένο ποδήλατο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς από τις αρχές του μήνα έχει διαπράξει τέσσερις κλοπές μηχανών από την περιοχή της Ελευσίνας.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση