GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαστε άνετοι, αλλά…»

Ο Εργοτέλης έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με ...


Ο Εργοτέλης έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός χαφ που ανήκει στον Ολυμπιακό στο Novasports
«Νομίζω είμαστε αρκετά ευτυχείς που καταφέραμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε μέσα στο στόχο μας που ήταν από την αρχή της χρονιάς, νομίζω ότι ήτανε μια δύσκολη χρονιά για μας μετά από μία άνοδο που είχαμε πέρσι και μία δύσκολη χρονιά, καταφέραμε με πιστεύω τον ίδιο κορμό σχεδόν και με κάποιες προσθήκες να κάνουμε μια καλή χρονιά και καλή ομάδα και να βρισκόμαστε σήμερα σ” αυτή την ευτυχή θέση να είμαστε άνετοι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος», δήλωσε αρχικά ο Μπουχαλάκης.
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο οποίος πιέζεται για βαθμούς:
«Έτσι ακριβώς είναι, γνωρίζουμε τη θέση του Απόλλωνα και τις ιδιαιτερότητες που θα” χει αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πάμε εκεί πέρα να διασκεδάσουμε το παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κάτσουμε να χάσουμε ή να είμαστε κάπως αδιάφοροι σ” αυτό το ματς. Είναι σημαντικό για μας γιατί νομίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την έκτη θέση αν τυχόν πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το αν είναι αβαντάζ για τον Εργοτέλη η πίεση του Απόλλωνα:
«Λογικά τα παιδιά θα μπουν απ” το πρώτο λεπτό να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς, νομίζω ότι μόνο με τους τρεις βαθμούς θα έχουνε κάποιες ελπίδες στη συνέχεια, νομίζω ότι θα βρούμε περισσότερους χώρους και στο χέρι μας είναι άμα είμαστε συγκεντρωμένοι να τους εκμεταλλευτούμε και να φύγουμε μ” αυτούς τους τρεις βαθμούς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση