GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφημιστικό κόλπο οι “κυρίες με τα τζιπ” στην Βαρβάκειο;

Εντολή στο ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με τις πλούσιες κυρίες που εμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο τη Μεγάλη Τετάρτη...

Εντολή στο ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με τις πλούσιες κυρίες που εμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως είχαν κάνει και τα Χριστούγεννα, και ξόδεψαν 50.000 ευρώ για να πληρώσουν τα κρέατα φτωχών συμπολιτών, έδωσε, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθ. Σκορδάς.
Σύμφωνα με το Βηματοδότη η αντίστοιχη κίνηση που έγινε τα Χριστούγεννα κίνησε την περιέργεια του υπ. Ανάπτυξης και των ελεγκτικών μηχανισμών του ΣΔΟΕ.
Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι έγιναν έλεγχοι στη Βαρβάκειο που επέβησαν άκαρποι. «Ήμαστε βέβαιοι πως επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο και παρατήσαμε από τότε την έρευνα» δηλώνει σύμφωνα με την εφημερίδα ο υπ. Ανάπτυξης Αναστάσιος Σκορδάς.
Το θέμα επανήλθε με την επανεμφάνιση των κυριών του Πάσχα. Πίσω από αυτές εκτιμήθηκε ότι κρύβεται συγκεκριμένος επιχειρηματίας ο οποίος πάντως προέβη σε διάψευση σύμφωνα με την εφημερίδα ενώ έχει τεθεί και το ενδεχόμενο να πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.
http://papaioannou-giannis.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση