GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο… Ευρώπης από Παναθηναϊκό

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί σιγουριά για την αδειοδότηση, που θα σημάνει και την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη (μοναδι...


Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί σιγουριά για την αδειοδότηση, που θα σημάνει και την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη (μοναδική περίπτωση να μη συμβεί αυτό είναι να πάρει ο ΟΦΗ το Κύπελλο και να τερματίσουν οι «πράσινοι» τελευταίοι στα play offs).
Ήδη έχει καταρτιστεί το πλάνο για το πού και… πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη σεζόν. Ήδη στην ΠΑΕ έχουν έτοιμο το πλάνο και για τα διαρκείας της νέας περιόδου και για την επέκταση και την ανακατασκευή της Λεωφόρου.
Σύμφωνα με αυτό, οι τιμές των διαρκείας θα ανακοινωθούν στις 26 Απριλίου, με τους κατόχους των 8.500 διαρκείας να διατηρούν το προνόμιο να ανανεώσουν τις θέσεις τους με τις ίδιες τιμές μέσα σε ένα μήνα. Οι νέοι κάτοχοι διαρκείας θα επιλέξουν μεταξύ όσων θέσεων περισσέψουν και οι τιμές των καρτών για εκείνους θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες, αφού αναμένεται η ομάδα να παίζει και στην Ευρώπη.
Παράλληλα, στο τέλος του μήνα ο Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται στο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει για το πλάνο επέκτασης της Λεωφόρου. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι η ομάδα να δώσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τουλάχιστον τα ματς των προκριματικών, είτε του Champions είτε του Europa League, κι εν συνεχεία να αποφασιστεί αν θα μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ για τη φάση των ομίλων. Ένα μέρος των έργων θα αρχίσουν το καλοκαίρι και κάποια θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση