GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μεγαλύτερο πρόβλημα η καχυποψία»

Η καχυποψία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου επισήμανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Ράλλης, αντιπρόεδρος τη...


Η καχυποψία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου επισήμανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Ράλλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης.
Σχετικά με την χθεσινή συνάντηση της Σούπερ Λίγκας σχολίασε ότι στόχος της κουβέντας που έγινε είναι η βελτίωση του πρωταθλήματος ενώ χαρακτήρισε πραγματοποιήσιμο το μέτρο των ξένων εκπαιδευτών διαιτητών.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάννη Ράλλη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6…
- Για το θέμα της διαιτησίας:
«Ρίχνουμε μεγαλύτερο βάρος στην εικόνα των εικόνα των διαιτητών στα ομαδικά αθλήματα. Όταν ξεκίνησα σαν διαιτητής είχα σαν άποψη ότι ο καλύτερος είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη όπως πιστεύουν και οι αμερικανοί. Θεωρώ ότι είναι ανθρώπινα τα περισσότερα λάθη που κάνουν οι διαιτητές. Στην Ελλάδα όμως έχουμε συνηθίσει να μην το πιστεύουμε αυτό.
- Για τις αντιδράσεις των παραγόντων:
«Κάποιες φορές είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις των παραγόντων ακόμη και από την ομάδα μου. Χθες έγινε μια μεγάλη κουβέντα στη Σούπερ Λίγκα για τις ανταλλαγές δηλώσεων με θέματα τη διαιτησία.
- Για τη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας:
Είπαμε άμεσα μέσα στο μήνα να γίνουν προτάσεις. Ουδεμία ομάδα έχει κάνει μια πρόταση συγκεκριμένη για ένα θέμα. Εκτός από μια πρόταση [που είχε κάνει ο Αστέρας Τρίπολης το οποίο δεν μπορώ να πω.
Η χθεσινή κουβέντα έφτασε σε ένα τέτοιο επίπεδο καλό και προς τον στόχο να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
Μέσα από μια καλή συνεργασία θα λυθούν όλα. Και στους ξένους συνεταιρισμούς μπορεί να πλακώνονται όλοι μέσα στις συσκέψεις αλλά την επόμενη ημέρα όλοι σκέφτονται πώς να βελτιώσουν το πρωτάθλημά τους.
- Για το ενδεχόμενο ύπαρξης αρχιδιαιτητών, παρατηρητών κτλ.:
«Το μέτρο με τους ξένους παρατηρητές είναι δύσκολο να εφαρμοσθεί. Το ξένοι εκπαιδευτές δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Ο ξένος αρχιδιαιτητής θα λύσει το πρόβλημα της αναξιοπιστίας που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ονόματα υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά η καχυποψία δεν τους επιτρέπει να δουλεύουν.
- Πού οφείλεται η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα;

Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Δεν είναι μόνο η καχυποψία. Ο κόσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει εισιτήρια 20, 30, 40, 50 ευρώ. Το μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η καχυποψία.

- Για το θέμα των δανεικών παικτών:
« Δεν υπάρχει χώρα να μην υπάρχουν δανεικοί παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με την Μπενφίκα και είχε τον Ρομπέρτο στην 11άσδα ο οποίος ανήκε και την Μπενφικα. Δεν έπαιξε καλά;
Στον Εργοτέλη έχουμε παίκτες από τον Ολυμπιακό. Ο Καρέλης παραλίγο να είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό.
- Για τις Β’ ομάδες;
«Είναι καλό αλλά θέλει το χρόνο του. Θέλει δουλειά. Μια επιτροπή το επεξεργάζεται. Πρέπει να μπουν κανόνες και πλαίσια για να έχουν παιχνίδια τα νεαρά παιδιά.
- Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας:
Δεν έχω ακούσει τίποτα. Θέλω να εκπροσωπώ την ομάδα μου. Δεν με απασχολεί η καρέκλα του προέδρου ή του αντιπροέδρου. Η καχυποψία είναι στο μυαλό μας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση