GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Κανένα ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δ. Στρα...


Σε όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δ. Στρατούλης μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Α. Παυλόπουλου-Μ. Νιφλή.
«Χθες είχαμε μία ουσιαστική συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για να ολοκληρώσουμε το ευρωψηφοδέλτιό μας. Είχαμε ψηφίσει με έναν πολύ δημοκρατικό τρόπο στην Κεντρική Επιτροπή τους 34 και έπρεπε να κλείσουμε τους υπόλοιπους 8. Εγινε μια πάρα πολύ δημιουργική συζήτηση και μόνο από το γεγονός ότι από τους 6 υποψήφιους που εγκρίναμε χθες, οι 5 επικυρώθηκαν με ομοφωνία και ο ένας μόνο κατά πλειοψηφία αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος, κανένα ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο μάλλον ανάμεσα στον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο Παναγιώτη Λαφαζάνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.
Στην ερώτηση αν υπήρξε παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Λαφαζάνη με αφορμή το θέμα της δραχμής ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Οπως πάντα, στα συλλογικά όργανα του κόμματός μας, έγινε μία πολύ ελεύθερη, πολύ πολιτισμένη, δημοκρατική και εποικοδομητική συζήτηση, είπαν τις απόψεις τους, βεβαίως, και έχουν δικαίωμα και ο πρόεδρός μας και ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος και περίπου όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και βουλευτές. Αφού ακούστηκαν οι απόψεις, ακολούθως πάρθηκαν συλλογικές αποφάσεις οι οποίες θα είναι σεβαστές από όλους μας».
Και σημείωσε: «Ο κ. Λαφαζάνης είναι ένα στέλεχος ιστορικό μέσα στην Αριστερά που τον σεβόμαστε όλοι και όλες ανεξάρτητα σε ποιον χρωματισμό και σε ποια δύναμη της Αριστεράς είμαστε. Είναι ένα πολιτικό πρόσωπο μέσα στην Αριστερά που έχει τη γνώμη του, την καταθέτει στα συλλογικά όργανα και σέβεται πάντα τις αποφάσεις. Δεν θα απαγορεύσουμε ούτε εμείς, ούτε ένα κατεστημένο μνημονιακό στον Π. Λαφαζάνη ή και σε άλλους συντρόφους μας να καταθέτουν τις απόψεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση