GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φερναντίνιο: Ολοκληρωτική καταστροφή το αποτέλεσμα

Απογοητευμένοι είναι όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαν την Τετάρτη (16/4) κόντρα στην Σάντερλαντ, σύμφων...


Απογοητευμένοι είναι όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαν την Τετάρτη (16/4) κόντρα στην Σάντερλαντ, σύμφωνα με τον Φερναντίνιο.
«Είναι ένα πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη, ειδικά με τον τρόπο που παίξαμε. Το αποτέλεσμα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για μας», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος και πρόσθεσε:
«Ξεκινήσαμε καλά και σκοράραμε, αλλά μετά, για 50 λεπτά, χάσαμε το κοντρόλ του παιχνιδιού και έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Ακριβώς στο τέλος προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν ήταν αρκετό».
Ο 28χρονος μέσος συμπλήρωσε: «Σκοράραμε μετά από δύο λεπτά, αλλά μετά αλλάξαμε το στυλ του παιχνιδιού μας και το πληρώσαμε. Είχαν τρεις καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μετά σκόραραν δύο φορές στο δεύτερο, όταν χάσαμε την θέση μας στο γήπεδο» και κατέληξε:
«Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να σκεφτόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, όπου δεν μπορούμε να κάνουμε ένα ηλίθιο λάθος, όπως κάναμε τώρα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση