GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόσχεση Τσίπρα προς ομολογιούχους: «Θα δημοσιοποιήσουμε πρόταση για την επιστροφή των χρημάτων σας»

Απο την πλατεία Μιαούλη της Σύρου, ο Αλέξης Τσίπρας , παρουσία μεγάλου αριθμού Ομολογιούχων του Δημοσίου, δεσμεύτηκε ότι "...



Απο την πλατεία Μιαούλη της Σύρου, ο Αλέξης Τσίπρας , παρουσία μεγάλου αριθμού Ομολογιούχων του Δημοσίου, δεσμεύτηκε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ θα ετοιμάσει πρόταση, με την οποία θα δίνεται λύση για την αποζημίωση και την επιστροφή των χρημάτων σε 15.000 οικογένειες Ομολογιούχων".

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των Ομολογιούχων σε βάρος του Σαμαρά, επειδή ο πρωθυπουργός προεκλογικά υποσχόταν δικαίωση τους για να γυρίσει τελικά την πλάτη του στο δίκαιο αίτημά τους, για επιστροφή των κλαπέντων από το κράτος, χρημάτων τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συντονιστικό όργανο των Ομολογιούχων ζήτησε συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν τον Σαμαρά παρασυρόμενοι από τις ψεύτικες υποσχέσεις του:"Σου ζητούμε συγγνώμη γιατί ψηφίσαμε Σαμαρά. Όπως αποδείχθηκε ήμασταν παγιδευμένοι από τα ψέματα του Πρωθυπουργού", υπογράμμισαν οι Ομολογιούχοι.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τους Ομολογιούχους όχι μόνο με όσα δεσμεύτηκε να πράξει απέναντί τους αλλά και με το γεγονός ότι έδωσε το βήμα του πρώτου ομιλητή στον Σταμάτη Άγα, συντονιστή των Ομολογιούχων στις Κυκλάδες.

Με όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι οι Ομολογιούχοι στρέφουν πλέον τις ελπίδες τους στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να δικαιωθούν για την εν ψυχρώ κλοπή που υπέστησαν οι αποταμιεύσεις τους. Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος αθώων πολιτών από την ίδια την Πολιτεία το οποίο ολοκληρώθηκε με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ότι η κλοπή τους έγινε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αναγκάζει τους κατατρεγμένους ομολογιούχους να εναποθέσουν τις ελπίδες τους για δικαίωση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντώνης Τζιαμτζής
Υπεύθυνος Τύπου Συλλόγου Φυσικών Προσώπων
Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση