GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε λαϊκές αγορές την Τετάρτη

Με δωρεάν διανομή των προϊόντων τους σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι παραγωγοί λαϊκών αγορών,...


Με δωρεάν διανομή των προϊόντων τους σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, που διαμαρτύρονται στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.
Με δελτίο τύπου που εξέδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας, οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών χαιρετίζουν την μεσημεριανή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας και προαναγγέλλουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Στις 11 το πρωί της Τρίτης προγραμματίζουν αποκλεισμό της Κεντρικής Λαχαναγοράς του Ρέντη, ενώ την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί θα μοιράσουν σε καταναλωτές δωρεάν τα προϊόντα τους σε επτά περιοχές της Αττικής:
ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ στην οδό Ελλησπόντου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ στον Άγιο Αντώνιο
ΚΟΛΩΝΟΣ στην οδό Επιδαύρου
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ στην οδό Ρήγα Φεραίου
ΝΙΚΑΙΑ στην οδό Φιλαδελφείας
ΜΕΝΙΔΙ στο Δημαρχείο (Μποσδα)
ΕΛΕΥΣΙΝΑ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος28 Απρ 2014, 11:39:00 μ.μ.

    ΘΕΜΑ: ΕΚΑΣ
    Από το 2014 στους συνταξιούχους με αναπηρία 80%...

    Τον περασμένο Φεβρουάριο ψηφίστηκε σε ένα άσχετο νομοσχέδιο η τροπολογία για το ΕΚΑΣ που θα χορηγείται στους συνταξιούχους αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας 80% ανεξάρτητα από όριο ηλικίας.

    Να σημειώσουμε εδώ ότι την ευαισθησία του υπουργού Εργασίας και της κυβέρνησης που δεν δέχτηκαν να χορηγείται το ΕΚΑΣ και στους συνταξιούχους αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας 67%. Αυτοί οι συνταξιούχοι αναπηρίας θα πρέπει να περιμένουν έως τα 65 για να πάρουν το ΕΚΑΣ, αν φυσικά θα υπάρχει ΕΚΑΣ μετά το 2015.

    Όμως και γι'αυτή την απόφαση του 80% ανεξάρτητου ηλικίας, ΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΜΑΣ λένε ότι δεν έχει εκδοθεί η ερμηνευτική εγκύκλιος και φυσικά όλοι οι συνταξιούχοι με αναπηρία 80% θα περιμένουν ΨΆΞΑΜΕ όμως και την βρήκαμε ΤΗΝ ΚΩΛΟ εγκύκλιο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:
    Αριθμός πρωτοκόλλου: Φ 11321/36369/2308 και με ημερομηνία 28/2/2014 ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΗΔΙΚΑ Α.Ε Λαγουμιτζή 40 Συγγρού 101 τ.κ 11745 ΑΘΗΝΆ του ν.4237/1014 του άρθρου 8.παρ.1...

    Εδώ κύριοι Στουρνάρα , Βρούτση ,Μητσοτάκη κάτι τρέχει, σίγουρα δουλεύεται το ΚΌΣΜΟ;.. ΑΝ ΔΕΝ Τηρούν ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣΣΣΣΣ πως ζητούν από την ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ να ΔΙΚΆΖΕΙ..

    Τώρα πως περιμένουν μερικοί Ραγιάδες να πάρουν {το μέρισμα την ντροπής} ΜΕΤΆ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ είναι θέμα ψυχιατρικής...

    Βοηθούν βεβαία κόβοντας το ΕΚΑΣ από ανθρώπους ΑΜΕΑ τον 400 ευρώ {ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΆ} ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΌΛΟΥΣ..ΤΟΝ 1500 ΕΥΡΏ...εύγε πρώτα πρώτα στην πιο μισητή ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ της Ελλάδος άλλα στους ενστόλους της...

    Μαυρίστε ΟΛΟΥΣ τους κυβερνητικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ας είναι και δημοτικοί παρέδρου,ΣΙΧΤΙΡΊΣΤΕ τούς παπαγάλους δημοσιογράφους τους, ΆΛΛΑ και τους ΨΕΥΤΕΣ δημοσίους υπάλληλους ΤΟΥΣ που μας λένε ότι δεν έχουν την εγκύκλιο Η αν την έχουν γιατί δεν βάζουν το ποσό κ.Χάρη Θεοχάρη ;..θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ; ΑΊΜΑ;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση