GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας στους τέσσερις… κερδίζει

Μεταξύ τριών ποδοσφαιριστών, λόγω και της μεταγραφής του Μήτρογλου στη Φούλαμ, θα παιχθεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ του φετινού π...


Μεταξύ τριών ποδοσφαιριστών, λόγω και της μεταγραφής του Μήτρογλου στη Φούλαμ, θα παιχθεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος. Εκτός «μάχης» ο Μπεργκ!
Δεν είναι περίεργη μόνο η κατάσταση στην «ουρά» της Σούπερ Λίγκας, αλλά και στον πίνακα για τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, το βραβείο παίζεται ανάμεσα σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, με το ενδεχόμενο να καταλήξει μετά από πολλά χρόνια σε παίκτη που αγωνίζεται σε επαρχιακή ομάδα να είναι υπαρκτό!
Συγκεκριμένα, ψηλά στον σχετικό πίνακα είναι ο Μοχάμεντ Ελ Φάρντο Μπεν της Βέροιας και ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού με 15 γκολ, όμως ο Σουηδός φορ θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση στην Ξάνθη.
Σε αυτό το ματς ο Εστέμπαν Σολάρι (με 14 γκολ) θα προσπαθήσει εκτός από το να δώσει τη νίκη στην Skoda να διεκδικήσει και εκείνος το βραβείο του πρώτου σκόρεr.
Στη συνέχεια, έχουμε τον Μήτρογλου που από τον Γενάρη έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και με 13 τέρματα κλείνει η πεντάδα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Ατρομήτου.
Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν ο Μπεν ή ο Σολάρι να πάρουν το βραβείο και οι ομάδες τους (Βέροια και Ξάνθη, αντίστοιχα) τελικά να υποβιβαστούν!
Η πρώτη πεντάδα των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος:
Γκολ – Ποδοσφαιριστής – Ομάδα
15 – Μοχάμεντ Ελ Φάρντο Μπεν – Βέροια
15 – Μάρκους Μπεργκ – Παναθηναϊκός
14 – Εστέμπαν Σολάρι – Ξάνθη
14 – Κώστας Μήτρογλου – Ολυμπιακός
13 – Δημήτρης Παπαδόπουλος – Ατρόμητος
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση