GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Δύο ξεχωριστές πορείες με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Η μία είναι του ΠΑΜΕ και η άλλη από ΓΣΕΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΔΕΔΥ Το απόγευμα στη συμβολή...


Δύο ξεχωριστές πορείες με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Η μία είναι του ΠΑΜΕ και η άλλη από ΓΣΕΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΔΕΔΥ
Το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κλαυθμώνος υπήρξαν διαβουλεύσεις μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αστυνομικών ώστε να περάσουν οι διαδηλωτές αλλά δεν έγινε δεκτό αυτό από τις Αρχές.
Η πορεία άλλαξε ρότα και έστριψε την Ομήρου.
Λαφαζάνης: Οι απαγορεύσεις γυρίζουν την Ελλάδα σε μαύρες μέρες
"Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων που επέβαλε η κυβέρνηση γυρίζουν τη χώρα στις πιο μαύρες και σκοτεινές μέρες της ιστορίας της", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
"Η Ελλάδα δεν θα γίνει μπανανία των ευρωμανδαρίνων", πρόσθεσε σημειώνοντας ότι οι απαγορεύσεις δεν θα περάσουν.
Η Ελλάδα είναι υπό επιτήρηση δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας
Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες χώρες, κράτη – μέλη της ΕΕ, από τις αρχές του 2014 βρίσκονται σε καθεστώς μόνιμης επιτήρησης και αυτόματης επιβολής αντιλαϊκών μέτρων, δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Ο κ. Κουτσούμπας συνέχιζε λέγοντας ότι στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. συζητούν πως θα αυξηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, των μονοπωλιακών ομίλων, πως θα επιβάλουν νέα βάρβαρα μέτρα ενάντια στους λαούς και πως θα πάρουν νέα μέτρα καταστολής, θωρακίζοντας το μηχανισμό βίας, έτσι ώστε να κάμψουν την αντίσταση των λαών.
Τέλος ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε το λαό σε κινητοποιήσεις και συμμετοχή στην απεργία στις 9 Απριλίου.
Οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ακρόπολη παραμένουν κλειστοί.
Κλειστό σχεδόν όλο το κέντρο και πιο συγκεκριμένα οι Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σταδίου, Αιόλου και η Πειραιώς από Σωκράτους.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση