GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γουέμπ στο ισπανικό ντέρμπι!

Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα δύο παιχνίδια-ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη έγιναν γνωστοί. Ο Χ...



Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα δύο παιχνίδια-ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη έγιναν γνωστοί. Ο Χάουαρντ Γουέμπ θα «σφυρίξει» στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Γιόνας Έρικσον θα διευθύνει το παιχνίδι στη Βαυαρία, ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Χάουαρντ Γουέμπ είναι 42 ετών και κατάγεται από την Αγγλία. Είχε σφυρίξει τους Μαδριλένους με την Πόρτο για τους «16» το 2009 (2-2) εντός έδρας και φέτος εκτός έδρας για τους ομίλους (1-2). Στο δρόμο της Μπαρτσελόνα έχει βρεθεί δις στους ομίλους με ισάριθμες εκτός έδρας νίκες, το 2008 με τη Σαχτάρ (1-2) και το 2009 με τη Ντιναμό Κιέβου (1-2).
Ο Γιόνας Έρικσον το 2013 ήταν διαιτητής στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μεταξύ των Βαυαρών και της Τσέλσι (5-4 στα πέναλτι) και το 2007 ήταν στο 1-1 με την Μπράγκα στην Πορτογαλία για τους ομίλους. Ποτέ δεν έχει διευθύνει αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση