GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όχι» στη στήριξη Δρίτσα, λέει η ΔΗΜΑΡ

«Όχι» στη στήριξη του Θ. Δρίτσα στον Πειραιά λέει ο Φώτης Κουβέλης, παρά την ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης για σύμπραξη των δημοτ...


«Όχι» στη στήριξη του Θ. Δρίτσα στον Πειραιά λέει ο Φώτης Κουβέλης, παρά την ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης για σύμπραξη των δημοτικών προοδευτικών δυνάμεων, κόντρα στην υποψηφιότητα του Γ. Μώραλη.
«Σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους που εκπνέουν ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα, η ΔΗΜΑΡ έχει αποφασίσει πως δεν στηρίζει άλλους κομματικούς υποψηφίους, ούτε βεβαίως τον ΣΥΡΙΖΑ».
Αυτό δηλώνει στον ανώτερη πηγή της Αγίου Κωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως ο Θ. Δρίτσας δεν έχει παραιτηθεί καν από το βουλευτικό του αξίωμα.
Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει τον έως τώρα υποψήφιό της στο μεγάλο λιμάνι, τον Ηλία Τζανετουλάκο, που «φλερτάρει» ανοιχτά πλέον με τον Θ. Δρίτσα ή θα επιλέξει την τακτική της «ψήφου κατά συνείδηση» όπως έπραξε στο Βόλο, όπου αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα.
Η υποψηφιότητα Μώραλη, πάντως, δεν προκαλεί προβλήματα μόνο στη ΔΗΜΑΡ, αλλά και στη ΝΔ, καθώς «γαλάζια» στελέχη με κορυφαίο τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο στηρίζουν το ψηφοδέλτιο «Πειραιάς-Νικητής», κόντρα στον Αντώνη Σαμαρά που στηρίζει τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ακόμα μεγαλύτερα εσωκομματικά προβλήματα αντιμετωπίζει και το ΠΑΣΟΚ, που πιθανόν να μην δώσει τελικά χρίσμα στον τρίτο μεγάλο δήμο της χώρας!
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση