GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μετανιώνει για Κομπανί ο Πελεγκρίνι

Ευθύνη όλης της ομάδας είναι η ήττα της Μάντσετσρε Σίτι από την Λίβερπουλ και για αυτό ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν μετανιώνει για ...



Ευθύνη όλης της ομάδας είναι η ήττα της Μάντσετσρε Σίτι από την Λίβερπουλ και για αυτό ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον Βινσέντ Κομπανί.

Η συμμετοχή του Βέλγου άσου ήταν αμφίβολη, καθώς είχε έναν τραυματισμό στο πόδι στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο παιχνίδι.

«Άρχισε το παιχνίδι γιατί είναι ο αρχηγός. Απέδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί πριν το ματς, είπε ότι είναι εντάξει, όπως και ο γιατρός, οπότε δεν μετανιώνω για αυτό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Όμως, δεν μου αρέσει να αναλύω ατομικές επιδόσεις με τα Μέσα ενημέρωσης. Μιλάω με τους παίκτες και όταν χάνουμε ή νικάμε, είναι ευθύνη όλης της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση