GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζέραρντ: Φαινόμενο ο Ρότζερς

Φαινόμενο για τα χρόνια εμπειρίας που έχει στην προπονητική, χαρακτήρισε τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς ο Στίβεν Τζέραρ...


Φαινόμενο για τα χρόνια εμπειρίας που έχει στην προπονητική, χαρακτήρισε τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο 34χρονος μέσος τόνισε πως ό,τι και να συμβεί, δηλαδή πάρει-δεν πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του πως θα πρέπει να παραμείνει στο… τιμόνι της ο 41χρονος Σκωτσέζος.
«Είναι ένα φαινόμενο για την ηλικία του. Νομίζω πως θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και ελπίζω να μείνει αρκετό καιρό παραπάνω από τη στιγμή που θα φύγω. Ελπίζω να συμβεί αυτό, διότι η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια. Ό, τι και να συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα είναι ασφαλής», είπε ο αρχηγός των «κόκκινων» και πρόσθεσε:
«Είναι νικητής και πεινασμένος για διάκριση. Κάνει το σωστό και συμπεριφέρεται σωστά στους παίκτες. Δεν προσπαθεί να ελέγχει τον σύλλογο, δεν μπλέκεται σε θέματα που δεν τον αφορούν. Επικεντρώνεται στο να προπονεί την ομάδα και τη βελτίωση της. Αυτό θέλουν και οι οπαδοί μας».
Μετά το τέλος του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου βρήκε νικήτρια τη Λίβερπουλ με 3-2 ο Τζέραρντ δεν κρατήθηκε και δάκρυσε. Κληθείς να σχολιάσει αυτό το γεγονός, είπε: «Αποκτήσαμε το δικαίωμα να έχουμε αυτά τα συναισθήματα. Είναι πρόκληση για εμένα είναι να μπορέσω να ελέγξω τον εαυτό μου για τις τέσσερις επόμενες εβδομάδες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση