GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τμήμα της προγραμματικής συμφωνίας οι συμψηφισμοί»

Τη σταδιακή επέκταση του μέτρου για τον συνολικό συμψηφισμό των οφειλών προτείνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού...


Τη σταδιακή επέκταση του μέτρου για τον συνολικό συμψηφισμό των οφειλών προτείνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
«Το μέτρο αυτό που θα έχει θετικές συνέπειες στην εξομάλυνση της αγοράς, πρέπει σταδιακά να επεκταθεί και στον συνολικό συμψηφισμό των οφειλών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το μέτρο αυτό αποτελούσε προτεραιότητα του κόμματος, ενώ «γίνεται πλέον σαφές πως οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία, επιτρέπουν πια να λαμβάνονται μέτρα που ευνοούν την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και την επιτάχυνση της ανάπτυξης που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας».
Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι σημερινές εξαγγελίες «έρχονται σε υλοποίηση της Προγραμματικής Συμφωνίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που προέβλεπε μια ευέλικτη και δίκαιη χρήση του μηχανισμού του συμψηφισμού απαιτήσεων και οφειλών μεταξύ δημοσίου και επιχειρήσεων ή πολιτών».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση