GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας το Πάσχα

Από την Τροχαία Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και συγκεκριμένα κατά το  χρονικό διάστημα...




Από την Τροχαία Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και συγκεκριμένα κατά το  χρονικό διάστημα από 11 μέχρι και 27 Απριλίου, λόγω της αναμενόμενης αυξημένης κίνησης οχημάτων προς και από την ύπαιθρο, θα λάβει ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα.

Ειδικότερα έχουν σχεδιαστεί ειδικά μέτρα Τροχαίας για την αστυνόμευση του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου και η συγκρότηση αυξημένου αριθμού συνεργείων τροχονομικών ελέγχων.

Οι τροχονόμοι έλαβαν οδηγίες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, όπου αυτό θα απαιτηθεί, αλλά και εντολές για αυστηρή εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα ειδικά συνεργεία που θα συγκροτηθούν θα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις πλέον επικίνδυνες παραβάσεις, ήτοι την παραβίαση του ορίου ταχύτητας, την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, την αντικανονική προσπέραση, την κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους, τη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Για τους ελέγχους θα χρησιμοποιούνται και συμβατικά αυτοκίνητα. Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να μην αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα, να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά όταν πρόκειται να οδηγήσουν, να μην επιχειρούν επικίνδυνες - αντικανονικές προσπεράσεις, να χρησιμοποιούν οπωσδήποτε ζώνη ασφαλείας και προστατευτικό κράνος.

-Πριν από την αναχώρηση για τον προορισμό τους θα πρέπει να ελέγχουν την κατάσταση του οχήματος τους, όπως φώτα, φλας, κατάσταση ελαστικών κ.λ.π..

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει ότι ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί στην κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων, ενόψει Πάσχα:

-Τη Μ. Πέμπτη 17-04-2014 ώρες 15.00΄-22.00΄ και τη Μ. Παρασκευή 18-04-2014 ώρες 06.00΄- 16.00΄, στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ, καθώς και

-Τη Δευτέρα Του Πάσχα 21-04-2014 ώρες 15.00΄-22.00΄ στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Ν. Μουδανιών - Θεσ/νίκης, από το 34ο χλμ μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

-Την Κυριακή 20-04-2014 (Πάσχα) δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση