GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομοκρατούμενη εθνική οδός και μαγαζιά κλειστά υπό το φόβο επεισοδίων με φιλάθλους στη Φθιώτιδα

«Δεν γνωρίζουμε, ούτε μας καταγγέλθηκε επεισόδιο... », λέει η αστυνομία. Στο πόδι έιναι όλη η αστυνομία από Θεσσαλονίκη μέχρι Α...



«Δεν γνωρίζουμε, ούτε μας καταγγέλθηκε επεισόδιο... », λέει η αστυνομία. Στο πόδι έιναι όλη η αστυνομία από Θεσσαλονίκη μέχρι Αθήνα σύμφωνα με το LamiaReport, για την ομαλή και...
ασφαλή μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατεβαίνουν στην Αθήνα για τον αυριανό τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όλη η αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας είναι στο δρόμο, καθώς και η αστυνομική δύναμη όμορων νομών, για να προλάβουν τα χειρότερα.

Οι κρίσιμες ώρες θα είναι οι μεταμεσονύκτιες, που θα κινηθούν τα περισσότερα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν όλα τα καταστήματα κατά μήκος της εθνικής οδού θα είναι κλειστά, για να αποφύγουν δυσάρεστα γεγονότα, όπως στο παρελθόν, ενώ στόχος των αστυνομικών είναι να συνοδεύσουν διακριτικά και να προωθήσουν τα λεωφορεία προς Αθήνα, χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατήγγειλαν επίθεση με πέτρες έξω από τη Λαμία
Σύμφωνα με καταγγελία οπαδών του ΠΑΟΚ στο INPAOK, νωρίς το μεσημέρι δημιουργήθηκε ένταση στην εθνική οδό , στο ύψος της Λαμίας, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι είχαν στήσει καρτέρι και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες σε ΙΧ με φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν για την Αθήνα.

Οι τελευταίοι προσπάθησαν να απαντήσουν τρέποντας τους σε φυγή, έτσι το επεισόδιο έληξε σχετικά γρήγορα, με μοναδικές απώλειες κάποιες υλικές ζημιές.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την αστυνομία μας είπε ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια καταγγελία για επίθεση με πέτρες σε ΙΧ ή οποιοδήποτε άλλο επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση