GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι αλλαγές θα υπάρξουν στη φορολογία των αυτοκινήτων

Αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων σε δύο δόσεις σχεδιάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Σε πρώτη φάση, θα π...



Αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων σε δύο δόσεις σχεδιάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Σε πρώτη φάση, θα προωθηθούν ρυθμίσεις που θα παρέχουν τη δυνατότητα σε όσους πολίτες έχουν δηλώσει ακινησία και έχουν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους να τα επανακυκλοφορήσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα καταβάλλοντας τα τέλη κυκλοφορίας που αναλογούν μόνο στο διάστημα αυτό και όχι σε ολόκληρο το έτος.
Σε δεύτερη φάση, θα επιδιωχθεί να νομοθετηθούν διατάξεις με τις οποίες επέρχονται μειώσεις στα ποσά των τεκμηρίων διαβίωσης όλων των Ι.Χ. αυτοκινήτων και στους φόρους πολυτελούς διαβίωσης για τα Ι.Χ. με κινητήρες άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

Ελεύθερος Τύπος

3 σχόλια

  1. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΕΙΖΕΣΤΕ.
    ΑΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ. ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΥΝΟΜΟΥΡΗΣ
    Η ΚΥΛΟΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ
    ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΑΡΡΩΣΤΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ .ΕΑΝ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ.Ο ΛΑΟΣ ΒΟΓΚΑΕΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκατα στον Παγκαλο Βενιζελο Σημιτη5 Απρ 2014, 8:00:00 μ.μ.

    και οσοι εχουν ΑΡΧΑΙΑ αυτοκινητα
    τι θα κανουν με τα τεκμηρια και τελη κυκλοφοριας;!



    το σκεφτηκατε αυτο;


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση