GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βλέπει" Πουλίδο ο Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής...




Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο 23χρονος φορ μένει ελεύθερος από την Τίγκρες και δεν φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Και κατά προτίμηση σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Ο Ολυμπιακός πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, ενώ αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας έφαγε... πόρτα. Βέβαια, ο αγγλικός σύλλογος δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για τον Μεξικανό φορ, καθώς στο κατόπι του βρίσκεται η Μπενφίκα και η Γουαδαλαχάρα.

Ωστόσο, ο Πουλίδο δεν βιάζεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θα βρίσκεται στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ κι εκεί θέλει να... λάμψει. Πάντως, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι δεδομένο και συνεχίζεται το πρέσινγκ στην πλευρά του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση