GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβαδειά: Είχαν μαζί τους χασίς και τσιγαριλίκια

Δεν πρόλαβαν να καπνίσουν τα δυο τσιγαριλίκια που είχαν μαζί τους οι επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο ακινητοποίησαν για να τ...


Δεν πρόλαβαν να καπνίσουν τα δυο τσιγαριλίκια που είχαν μαζί τους οι επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στη Λιβαδειά. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες ηλικίας 36 και 30 χρόνων, ανακάλυψαν τα δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με καπνό αναμεμειγμένο με χασίς, αλλά και μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 102,2 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση