GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βολταίρος, αναχρονιστικά επίκαιρος...

Maroupa Eirini   Σε ένα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα τελευταία 4 χρονια, δελτίο ειδήσεων που είδα αποσπασματικά χθες βράδυ, ...

Maroupa Eirini
 
Σε ένα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα τελευταία 4 χρονια, δελτίο ειδήσεων που είδα αποσπασματικά χθες βράδυ, άκουσα ότι η ημερομηνία 3 και 11 Μαΐου είναι σημαντικές γιατι θα αποφασίσει ο Αρείου πάγος αν οι υποψήφιοι, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση της χρυσης αυγής αλλα και το κόμμα επιτρέπεται να μετάσχει στις επερχόμενες εκλογές! 
Όσοι παρακολούθησαν την πορεία μου, αλλα και όσοι με γνωρίζουν σαν ανθρωπο, είναι βέβαιοι πως ποτε μέχρι σήμερα δεν είχα ούτε μπορούσα να έχω ούτε και στο μέλλον μπορει να απόκτησω οποιαδήποτε σχέση με τη χρυση Αυγη. 
Παρα ταύτα θεωρω αδιανόητο να μου ΣΤΕΡΟΥΝ τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την. Μόνο στυγνα φασιστικα καθεστώτα απαγορεύουν κόμματα και ιδεες, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιβιώνει ακριβώς επειδη ανέχεται τα παντα, ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ επειδη απλα είναι η καλύτερη, τίποτα δεν μπορει να συγκριθεί μαζι της. 
Ο βόλταιρος, αναχρονιστικα επίκαιρος και ξεπερασμενος για τους κυβερνήτες των διαπλεκόμενων τριων εξουσιών της δημοκρατίας μας, έχει πει το γνωστο σοφό " διαφωνώ μαζι σου αλλα θα υπερασπιστώ και με τη ζωη μου το δικαιωμα σου να λες ελεύθερα τις απόψεις σου". 1878 κι ακομα χρειάζεται αγώνας για να έπαναβεβαιωθει ο λόγος του!!!!

1 σχόλιο

  1. ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ
    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ. Η ΟΛΗ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ
    ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΔΕΝ
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΥ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση