GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνες για τους ληστές σούπερ μάρκετ στην Καβάλα

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την ανατολική Μακεδονία έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη δυο κακοποιών που εισέβαλαν...


Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την ανατολική Μακεδονία έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη δυο κακοποιών που εισέβαλαν σε ένα υποκατάστημα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στις Κρηνίδες Καβάλας και το λήστεψαν.
Σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν οι υπάλληλοι στους άνδρες της Αστυνομίας, οι δυο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κράνη τους ακινητοποίησαν με τα πιστόλια που κρατούσαν και τους υποχρέωσαν να τους δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία.
Αφού άρπαξαν περίπου 7.000 ευρώ, βγήκαν τρέχοντας έξω και επιβιβάστηκαν σε μια μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι κάμερες ασφαλείας, πάντως, έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους και οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στην αναγνώρισή τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση