GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η επιχείρηση του στρατού

Ο ουκρανικός στρατός ξεκίνησε την επιχείρηση κατά των αυτονομιστών στα ανατολικά της χώρας. Νωρίτερα, ο υπηρεσιακός πρόεδρος Αλεξάντ...


Ο ουκρανικός στρατός ξεκίνησε την επιχείρηση κατά των αυτονομιστών στα ανατολικά της χώρας. Νωρίτερα, ο υπηρεσιακός πρόεδρος Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ είχε ανακοινώσει τη σταδιακή έναρξη της επιχείρησης κατά των ένοπλων φιλορώσων.
Σε τεντωμένο σχοινί η Ουκρανία
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αναπτυχθεί έξω από περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Ντόνετσκ. Το ρωσικό Ria Novosti μεταδίδει ότι ο στρατός έχει καταλάβει αεροδρόμιο στην πόλη Κραματόρσκ, ενώ ακτιβιστές κάνουν λόγο για τραυματίες. Επιχείρηση έχει ξεκινήσει και στο Σλαβιάνσκ, πόλη στην οποία το Σάββατο οι φιλορώσοι κατέλαβαν αστυνομικό τμήμα.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Μένει ένας μήνας μέχρι τις εκλογές όπου για πρώτη φορά θα μπορέσουν οι Έλληνες να απελευθερωθούν από τα πολιτικά τζάκια που μας βασανίζουν εδώ και δεκαετίες.

    ΝΔ, Ελιά και Ποτάμι ζητάνε τις ψήφους για να συνεχίσουν να έχουν υποτελείς, φτωχούς και άνεργους το 85% των Ελλήνων, που θα ζουν με μισθούς και συντάξεις πείνας και ένα μικρό ποσοστό θα έχει δουλειά, σπίτι, χωράφια, καταθέσεις. Μοιράζουν καραμέλες για πάρουν ψήφους πριν τις εκλογές, και θα μας πάρουν και τα σώβρακα μετά τις κάλπες. Κάθε φορά έτσι κάνουν.

    Ζουν στη χλιδή και στις ανέσεις, δεν έχουν καταλάβει οικονομική κρίση, έχουν καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας, τα παιδάκια τους περνάνε χλιδάτα, ενώ οι οικογένειες με παιδιά, οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, οι μισθωτοί, οι νέοι ζουν ένα νέο Μεσαίωνα, σαν δουλοπάροικοι. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει φόρους και χαράτσια και δάνεια.

    Μία ελπίδα υπάρχει : να ξυπνήσει ο κόσμος και να πετάξει στα τάρταρα ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι και Δημάρ. Η ψήφος μας δεν είναι εξαγοράσιμη ! Θέλουν αποχή, λευκά, άκυρα, ψήφο σε μικρά κομματίδια άνευ ουσίας, για να συνεχίσουν να κυβερνάνε χειρότερα και από την Τουρκοκρατία ! Η γερμανική Κατοχή κράτησε 4 χρόνια, η δική τους κρατά εδώ και δεκαετίες. Τα πολιτικά τζάκια μας χρεοκόπησαν, θέλουν να αρπάξουν μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία, ακίνητη περιουσία και καταθέσεις για χάρη των λίγων ! Μην τους αφήσεις να σε ξανακοροιδέψουν. Τα λίγα κομματόσκυλά τους τρέχουν στους δήμους, στις περιφέρειες και στις ευρωεκλογές, για θέσεις, λεφτά, καρέκλες, ρουσφέτια. Κι εσένα σε έχουν χ...νο και ταπεινωμένο και εξευτελισμένο σε συσσίτια και χρέη και ανέχεια και στέρηση. Μαύρισέ τους. Μην δώσεις ούτε μία ψήφο σε υποψήφιους ( επίσημους ή ανεπίσημους ) της ΝΔ, του Πασόκ, της Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημαρ. Θέλουν να εξαπατήσουν πάλι ! Μας θεωρούν βόδια, γίδια, μαριονέτες τους ! Μην τους αφήσεις να σε εξαπατούν συνεχώς ! Μαύρισέ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση