GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές στους ένστολους και οι κυβερνητικοί υπολογισμοί

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια στρατιωτικοί,αστυνομικοί,πυροσβέστες και λιμενικοί,καθώς και οι απόστρατοι των σωμάτων αυτ...



Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια στρατιωτικοί,αστυνομικοί,πυροσβέστες και λιμενικοί,καθώς και οι απόστρατοι των σωμάτων αυτών (βετεράνους θέλουν να τους πουν...
τώρα.Βετεράνους της φτώχειας εννοείται), υπέστησαν υπερβολικές,άδικες και αντισυνταγματικές μειώσεις των μισθών-συντάξεών τους.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ΣτΕ με σχετική απόφασή του, που αναμένεται να καθαρογραφεί,έρχεται να άρει το άδικο αυτό και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα. Αυτό,όμως,φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου στο Οικονομικό Επιτελείο της κυβέρνησης και,σύμφωνα,πάντα,με δημοσιεύματα,επεξεργάζεται μέτρα,ώστε και την απόφαση του ΣτΕ να εφαρμόσει-και πώς μπορεί να την αγνοήσει?-και λεφτά στους δικαιωθέντες να μη δώσει.

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό? Απλούστατα.Με το ένα χέρι τα δίνει και με το άλλο τα παίρνει.
Τα δίνει στα χαρτιά,κρατάει με διάφορα τερτίπια τα λεφτά.

Ακόμη-ακόμη,τραβάει ένα νέο μισθολόγιο και καθαρίζει όμορφα και παστρικά! Και όλα αυτά όχι,βεβαίως,ερήμην του Σαμαρά,που άλλα έλεγε προεκλογικά.

Κύριοι της συγκυβέρνησης, ξεκαθαρίστε τη θέση σας,άμεσα, έναντι του σοβαρού αυτού θέματος και μη θεωρείτε δεδομένους τους κατάφωρα αδικημένους.Το τίμημα στις επερχόμενες τριπλές εκλογές και οσονούπω στις εθνικές θα είναι βαρύ.

Καταλάβετέ το πως οι καιροί έχουν αλλάξει. Εδώ δεδομένοι δεν είναι ούτε οι βουλευτές σας.
Άλλος διαφωνεί με την κεντρική (κομματική) γραμμή,τη γνωστή Κ Γ, σαν να επιδιώκει την από το κόμμα του διαγραφή, και άλλος αδιάφορα σφυρίζει (πάει ταξίδι!) όταν η κυβερνητική πλειοψηφία δοκιμάζεται στη βουλή από την εκάστοτε αντιπολιτευτική τακτική.

Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η νομιμότητα (κράτος δικαίου γαρ) και η λογική και όχι η από Στουρνάρα και Σταϊκούρα ληστρική επί των εισοδημάτων μας επιδρομή,ενώ αδυνατούν να διανείμουν δικαίως το υπό μορφή φιλοδωρήματος διανεμόμενο πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση