GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να σταματήσει να αγωνίζεται για φέτος σκέφτεται ο Ρούνεϊ

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως ο Γουέιν Ρούνεϊ να μην αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν με τη Μαν. Γιουνάιτεντ για να... ξ...



Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως ο Γουέιν Ρούνεϊ να μην αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν με τη Μαν. Γιουνάιτεντ για να... ξεπεράσει έναν τραυματισμό σε δάχτυλο του ποδιού εν όψει Μουντιάλ.

Ο αποκλεισμός της Μαν. Γιουνάιτεντ από το Champions League έβαλε τέλος στις βλέψεις για κάτι καλό τη φετινή σεζόν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πλέον ως εναπομείναντα στόχο την έξοδο στο Europa League, αλλά ίσως τη διεκδικήσουν χωρίς τον ηγέτη τους.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν σήμερα πως είναι πιθανό ο Γουέιν Ρούνεϊ να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Premiership, προκειμένου να ξεπεράσει έναν τραυματισμό σε δάχτυλο του ποδιού του για να είναι πανέτοιμος εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση