GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χριστόφορος Φωκαΐδης είναι ο νέος υπουργός Άμυνας της Κύπρου

Ο οικονομολόγος-πολιτικός επιστήμονας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, διορίστηκε από τον Πρόεδρο της  Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστα...



Ο οικονομολόγος-πολιτικός επιστήμονας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, διορίστηκε από τον Πρόεδρο της  Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, υπουργός Άμυνας, στη θέση του Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος απεβίωσε πρόωρα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου υπουργού Άμυνας θα γίνει τη Δευτέρα, 7 Απριλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Φωκαΐδης γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1974 στην Αμμόχωστο. Κατάγεται από Λύση και Λευκόνοικο. Σπούδασε Οικονομικά, όπως επίσης, Τουρκική Ιστορία και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ευρωπαϊκή και Συγκριτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στη Βρετανία.

Έχει εργαστεί ως ερευνητής και είναι λέκτορας Πολιτικών Επιστημών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Διατέλεσε επίσης επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ κατέχοντας τη θέση του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση