GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Καταγγελία για ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο ο "Αγιος Ανδρέας"

Οι ελλείψεις Προσωπικού, που παίρνουν ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Νοσοκομείο, αντί να προβληματίσουν τούς αρμοδίους και να τούς ο...



Οι ελλείψεις Προσωπικού, που παίρνουν ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Νοσοκομείο, αντί να προβληματίσουν τούς αρμοδίους και να τούς οδηγήσουν στην κατεπείγουσα και επιτακτική διεκδίκηση του απαραίτητου για την λειτουργία μας ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, δυστυχώς αυτοί στρέφονται σε εντελώς αντίθετες και εύκολες κατευθύνσεις, σε ημίμετρα που και αναποτελεσματικά είναι και επικίνδυνα.

Πέρα από τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, για τις οποίες ζητήσαμε την παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, μια παρέμβαση που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε, ΝΕΑ ΗΘΗ έκαναν την εμφάνισή τους στο πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο, όπου:
ΔΙΟΙΚΗΣΗ και Γρ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
με προδήλως παράνομες ενέργειες και προκλητικές πρακτικές, μετά τους Εργάτες και την Ασφάλεια που τούς αναθέτουν παράλληλα με τα καθήκοντά τους και τα καθήκοντα των Οδηγών, αφήνοντας το Νοσοκομείο στην τύχη του και ευάλωτο στις κλοπές που το τελευταίο καιρό είναι πάμπολλες και καθημερινές, βάζουν χέρι και στο Ιδ. Συνεργείο όπου:
Οι Καθαρίστριες του Ιδ. Συνεργείου υπό την απειλή της ΑΠΟΛΥΣΗΣ
Άκουσον -Άκουσον
Αφήνουν τις σφουγγαρίστρες, βάζουν την ποδιά και χωρίς να πληρούν η να έχουν ελεγχθεί οι ανάλογε απαραίτητες προϋποθέσεις, σερβίρουν φαγητό στους Ασθενείς και μετά πάλι στη σφουγγαρίστρα, ακόμη και ταυτόχρονα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι΄ όμως ΑΛΗΘΙΝΟ
ΝΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Αυτά τα συμβάντα όμως, που δεν είναι δυνατόν να τα αποδεχθούμε, εάν και εφ΄ όσον συνεχιστούν, Διοίκηση και Γρ. Επιστασίας και όχι μόνον θα μας βρουν απέναντί τους.
attacktv.gr

1 σχόλιο

  1. Κοινωνικό μέρισμα για «ζαρντινιέρες»

    Είναι η μόνη κατηγορία δημόσιου υπαλλήλου που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν διέσυραν, δεν χλεύασαν,δεν θεώρησαν ως υπερτροφική....

    Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Μήπως επειδή δεν υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία; Δεν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας στην Αστυνομία; Δεν υπάρχει συγκάλυψη στην Αστυνομία; Δεν υπάρχει ατιμωρησία στην Αστυνομία; Δεν υπάρχει αναποτελεσματικότητα στην Αστυνομία;

    Η Αστυνομία έχει μετατραπεί τα χρόνια των Μνημονίων σε υπηρεσία καταστολής της κοινωνίας και επιβολής των αντιλαϊκών μέτρων.

    Χωρίς τους αστυνομικούς οι κυβερνώντες δεν θα μπορούσαν να εφαρμόζουν τις πολιτικές της βίαιης φτωχοποίησης και εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας.

    Οι αστυνομικοί καλούνται να εισβάλλουν σε χώρους απεργίας. Οι αστυνομικοί καλούνται να εισβάλλουν σε σπίτια που κατάσχονται.

    Οι αστυνομικοί καλούνται να υπερασπιστούν τις «επενδύσεις» που καταστρέφουν τον φυσικό πλούτου της χώρας και τις ζωές των τοπικών κοινοτήτων. Οι αστυνομικοί καλούνται να επιτεθούν στην κοινωνία που αντιστέκεται.

    Χωρίς τους αστυνομικούς να χτυπούν την κοινωνία που αντιδρά με χημικά, γκλοπ, πλαστικές σφαίρες, βομβίδες κρότου λάμψης, δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν οι προσταγές των αγορών,των πολυεθνικών και των τραπεζών τις οποίες οι κυβερνώντες εκπροσωπούν.

    Όπως λοιπόν είπε πολύ προκλητικά ο κύριος Χ. Θεοχάρης «δεν υπάρχει τέλειο σύστημα, κάποιοι θα αδικηθούν».

    Και φυσικά αυτοί που θα αδικηθούν δεν θα είναι οι αστυνομικοί που προστατεύουν το σύστημα εξουσίας και το συνδράμουν να επιβληθεί αλλά εσύ που είσαι άνεργος ή χαμηλόμισθος και διεκδικείς τα δικαιώματα και τη ζωή σου. Εσύ είσαι ο αναλώσιμος.

    Γιώργος Καρυστινός, ένας άνεργος αλλά ενεργός φιλοξενούμενος.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση