GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας με τον Θανάση Γιαννόπουλο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε σήμερα στη Χαλκίδα τον υποψήφιο Αντιπερι...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε σήμερα στη Χαλκίδα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Διαμάντη Γεωργούλη.
Η παρουσίαση έγινε στο Παλαιό Δημαρχείο με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρεται στο ότι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που διανύει τα πρώτα βήματά του στη πατρίδα μας και για το λόγο αυτό οι εκλογές του Μαϊου είναι κρίσιμες και θα καθορίσουν το μέλλον του και πρέπει οι πολίτες να αισθάνονται ως δική τους υπόθεση και υποχρέωση την ενασχόλησή τους με τα κοινά.
Με τη σειρά του ο κ. Γεωργούλης επισήμανε ότι είναι τιμή για αυτόν η επιλογή στο πρόσωπό του από τον κ. Γιαννόπουλο να τον ορίσει Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας με τον συνδυασμό «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» και τόνισε από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί ώστε να αντεπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση