GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ για την επίθεση σε μέλη της ΔΑΠ

Με αφορμή τα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Σάκης Ιωαννίδης, έκανε τ...



Με αφορμή τα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Σάκης Ιωαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
« Το συμβάν που έλαβε χώρα χτες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου 25 κρανοφόροι τραυμάτισαν φοιτητές και προξένησαν φθορές στο χώρο, είναι ένα από τα δεκάδες περιστατικά βίας που συμβαίνουν καθημερινά σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Σε όλες τις περιπτώσεις, καταστρέφεται δημόσια περιουσία και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.

Για το λόγο αυτό, επαναφέρουμε την πρότασή μας για σύσταση ειδικού σώματος φύλαξης των Πανεπιστημίων, όπως συμβαίνει σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του κόσμου.

Δεν νοείται επίσης, καμία ασυλία για οποιονδήποτε προβαίνει σε έκνομες πράξεις μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι νόμοι του κράτους ισχύουν παντού, τα Πανεπιστήμια δεν αποτελούν εξαίρεση και η εφαρμογή τους εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών. Τα ιδρύματα πρέπει να είναι χώροι εκπαίδευσης και όχι χώροι ανομίας και δράσης ομάδων βίας και παρανομίας. »


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση