GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία και την Ιταλία στην Εύβοια

Επτά δημοσιογράφοι και παραγωγοί του Εθνικού τηλεοπτικού σταθμού TVR Ρουμανίας και του Iταλικού TV Temudafi, πραγματοποίησαν......



Επτά δημοσιογράφοι και παραγωγοί του Εθνικού τηλεοπτικού σταθμού TVR Ρουμανίας και του Iταλικού TV Temudafi, πραγματοποίησαν... επιτόπια έρευνα στην περιοχή και λήψη τηλεοπτικών πλάνων, για την υλοποίηση ενός τηλεοπτικού project με τον τίτλο "Να διασκεδάσουμε στην Ευρώπη".
Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία σε prime-time ζώνη και θα γυριστούν 6 εκπομπές με διάρκεια 30 λεπτών η κάθε μία ειδικά για την Ελλάδα ( σε σύνολο 18 εκπομπών).
Το show θα είναι εκπομπή entertainment , τύπου «travel and discovery » η οποία θα καλύπτει τον πολιτισμό, την ιστορία , τον τουρισμό και την γαστρονομική πλευρά της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έφυγαν από τα Στύρα ενθουσιασμένοι από τη ζεστή υποδοχή, βοήθεια και φιλοξενία και υποσχέθηκαν ότι θα προβάλουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φυσικές ομορφιές και τα πολιτιστικά μνημεία της περιοχής, έτσι ώστε η Νότια Εύβοια με τα τόσα τουριστικά πλεονεκτήματα να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν τουριστικός προορισμός πρώτης προτεραιότητας και να αποκτήσει επί τέλους αυτό που της λείπει: Το Brand name και το δικό της μύθο!
evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση