GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει με Λίβερπουλ ο Σέρχιο Αγουέρο

Κόντρα στην Λίβερπουλ θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Σέρχιο Αγουέρο μετά τον τραυματισμό του, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι...



Κόντρα στην Λίβερπουλ θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Σέρχιο Αγουέρο μετά τον τραυματισμό του, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, που τραυματίστηκε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 12 Μαρτίου, επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την Σαουθάμπτον.

«Ο Σέρχιο είναι καλά. Δουλεύει με την ομάδα από την Πέμπτη, οπότε θέλει λίγη περισσότερη δουλειά για να είναι 100% έτοιμος, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον τραυματισμό του», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Αυτή την εβδομάδα δεν είναι στην ομάδα, γιατί είναι πολύ σύντομα για αυτόν να παίξει, έχει δουλέψει μόνο δύο μέρες. Όμως, την επόμενη εβδομάδα, εναντίον της Λίβερπουλ, δεν θα έχει πρόβλημα».
Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση